Via Vallen - Jerit Atiku Official محمد كمال (Official) Download lagu Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official) | Mp3 Terbaru

Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official)

421,867
Download Lagu Dj, Download musik Via Vallen - Jerit Atiku Official, Download musik gratis, download lagu baru telepon kualitas tinggi, Lagu Rohani situs DownloadLagu-Lagu.Com saja dengan satu kali klik, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu mp3 Via Vallen - Jerit Atiku Official oleh penyanyi محمد كمال (Official) gratis kecepatan tinggi - Dowload Lagu - di situs web DownloadLagu-Lagu.Com. Dengarkan musik mp3 terbaik kualitas terbaik di situs web. Mendengarkan musik - Website DownloadLagu-Lagu.Com, Download musik Indonesia mendengarkan musik-senang bersama DownloadLagu-Lagu.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Cari Lagu

Lirik lagu: Via Vallen - Jerit Atiku Official

Aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri
Lihat Lebih