Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3 J S pro Download Musik Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3 - J S pro | Lagu Terbaru

Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3 - J S pro

8,267,339
Download musik Terbaru - di DownloadLagu-Lagu.Com download musik kualitas, download lagu mp3 Indonesia. Download mp3 lagu Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3 gratis di ponsel Anda - Download Lagu Mp3 Gratis - di DownloadLagu-Lagu.Com, lagu-lagu terpanas Indonesia yang terus diperbarui, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik baru Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3 oleh penyanyi J S pro mp3 yang tercepat - Lagu Baru 2019 - Dengarkan musik online terima kasih Dengarkan musik di DownloadLagu-Lagu.Com. lagu mp3 - Dunia musik adalah kedudukan tertinggi untuk Anda.

Lirik lagu: Nella_Kharisma_-_Konco_Mesra_-_[Official_Video].mp3

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Lihat Lebih