Nella Kharisma - Banyu Langit Fajar adi setyawan Free Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

3,813,959
Download Lagu Mp3 Gratis, Download Mp3 kualitas - di DownloadLagu-Lagu.Com, Download MP3 gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Download gratis musik MP3 Nella Kharisma - Banyu Langit kecepatan tinggi - Mp3 - di DownloadLagu-Lagu.Com, download musik baru, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik Nella Kharisma - Banyu Langit oleh penyanyi Fajar adi setyawan MP3 gratis - Lagu Mp3 - di situs web. Dengarkan musik mp3 semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan. Dengarkan dan download lagu hot dengan DownloadLagu-Lagu.Com.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lihat Lebih