Nella Kharisma - Banyu Langit Fajar adi setyawan Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan | Lagu Terbaik

Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

3,814,323
Download gratis musik MP3 kecepatan tinggi - di DownloadLagu-Lagu.Com, download musik baru di DownloadLagu-Lagu.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Download musik Nella Kharisma - Banyu Langit gratis terbaik - Lagu Rohani , download lagu kecepatan tinggi berkat situs web DownloadLagu-Lagu.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit oleh penyanyi Fajar adi setyawan Mp3 gratis yang tercepat di DownloadLagu-Lagu.Com. Access DownloadLagu-Lagu.Com untuk mendengar dan download tentang Lagu-lagu yang kamu suka. Lagu Barat Terbaru 2019. Download Lagu Indonesia Terpopuler

Lirik lagu: Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lihat Lebih