Didi Kempot - Bojo Loro Campursari Didi Kempot - Bojo Loro - Campursari | lagu baru 2019

Didi Kempot - Bojo Loro - Campursari

626,824
Dengarkan dan download lagu Didi Kempot - Bojo Loro oleh penyanyi Campursari cepat - Lagu Lagu - di DownloadLagu-Lagu.Com. Dengarkan musik mp3 dengan situs web DownloadLagu-Lagu.Com. Download baru Didi Kempot - Bojo Loro - Lirik Lagu - di DownloadLagu-Lagu.Com, Download lagu mp3 terbaik di website, download lagu mp3 Indonesia. Mendengarkan musik terbaru - di DownloadLagu-Lagu.Com, download musik mp3 terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Lagu Dangdut Terbaru Mp3

Lirik lagu: Didi Kempot - Bojo Loro

Kroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet dik nduwe bojo loro
Mikir sing enom mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut cekut mumet temenan
Ati bingung dik le mbagi katresnan
Butuhe akeh duwit pas pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono

(kembali ke atas)

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono
Lihat Lebih