Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A Wedan Novianto Download lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A - Wedan Novianto | Mp3

Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A - Wedan Novianto

2,243,064
Lagu Terbaru, Download musik Terbaru - di DownloadLagu-Lagu.Com download musik kualitas, download lagu mp3 Indonesia. Download lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A oleh penyanyi Wedan Novianto gratis di telepon điện thoại yang tercepat, Lagu Pop Terbaru di DownloadLagu-Lagu.Com. Dengarkan dan download lagu sangat cepat hanya dengan satu klik. Download musik Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A gratis terbaik - Lagu , download lagu kecepatan tinggi berkat situs web DownloadLagu-Lagu.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Free Download Lagu Baru Mp3 Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A kualitas tinggi

Lirik lagu: Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan - Ndx A.K.A

aku ra nyongko bakal ngene akhire
tresnoku nelongso sendu dadine
ra kepikiran dadi remuk atiku
mingset loro neng dodoku

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiki iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh dek atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan
Lihat Lebih