Kependem tresno - Guyon waton Dinda Yulianto Lagu terbaru Kependem tresno - Guyon waton - Dinda Yulianto | Mp3 Free

Kependem tresno - Guyon waton - Dinda Yulianto

909,835
Download musik Kependem tresno - Guyon waton gratis terbaik - Musik Dj , download lagu kecepatan tinggi berkat situs web DownloadLagu-Lagu.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu mp3 kualitas tinggi - di sini, Dengarkan mp3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Lagu mp3 Kependem tresno - Guyon waton oleh penyanyi Dinda Yulianto hot - Download Lagu Dj - di situs web, lagu mp3 sampai jumpa di situs web DownloadLagu-Lagu.Com. semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan.

Lirik lagu: Kependem tresno - Guyon waton

*Musik
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Lihat Lebih